Loading

Dozator Automat de hrana Eyenimal

400,00 RON cu TVA

Dozator Automat de hrana Eyenimal Click pe imagine pentru mai multe poze

Eyenimal Automatic Feeder este un dozator automat pentru hrana uscata care va scapa de grija meselor regulate si bine dozate. Cu acest dozator electronic automat puteti regla sa va fie hranit animalutul la orice ora doriti 1...2  sau 3 mese pe zi. Fiecare masa poate avea o anumita cantitate reglata de dv la o anumita ora, dupa dorinta sau specificatiile medicului veterinar. Foarte util atunci cand lipsiti mult de acasa, cand aveti o dieta specifica pentru catel sau pisica sau vreti efectiv sa scapati de grija de a hrani animalutul la ora fixa.

Vasul de depozitare este usor detasabil pentru spalare si poate inmagazina 5 kg de crochete uscate de dimensiune mica. Sursa de energie este formata din 3 baterii DLR20(LR20-D) baterii care nu sunt incluse in pachet.-         Fiecare masa e ajustabila cu portii de aprox 50 gr

 

Cu o greutate de 1340 g si dimensiuni de 35,5x22x36 Eyenimal Automatic Feeder este de departe cel mai simplu si trainic dozator automat de hrana uscata existent pe piata. Este confectionat din plastic alimentar nontoxic si are o garantie de 2 ani. Acum puteti pleca linistiti cateva zile de acasa si chiar daca aveti o pisica cu o dieta stricta aceasta va primi exact ratia de mancare pe care o doriti si la ce ora doriti.  Va asteptam cu drag!