Loading

LITIERA CU ACOPERIS 40*40*56CM BORDO/CREM

65,00 RON cu TVA

LITIERA CU ACOPERIS  40*40*56CM BORDO/CREM Click pe imagine pentru varianta marita

Litiera cu Acoperis Vico îi va oferi pisicii dumneavoastră de rasă mare un interior spațios și o intrare mare cu clapetă transparentă. Capacul și clapeta pot fi ridicate complet, astfel că veți putea curăța repede și ușor toaleta.

Detaliile bine-gândite fac din toaleta Litiera cu Acoperis Vico un loc igienic și plăcut pentru favoritul dumneavoastră: 
Partea frontală include o clapetă suspendată care poate fi detașată prin ridicare și astfel nu veți avea probleme la curățarea toaletei. În plus, carcasa superioară, care e fixată cu patru cleme de carcasa inferioară, poate fi desprinsă complet pentru a putea schimba nisipul din interior simplu și ușor. Filtrul din carbon activ inclus în capac elimină mirosurile neplăcute și nu le lasă să se răspândească prin casă. Filtrul trebuie schimbat regulat pentru a vă asigura că mirosul neplăcut e eliminat eficient.

Jumbo Nestor este excelentă pentru a învăța pisoiașii sau pisicile fricoase cu o toaletă acoperită. Lăsați capacul deschis la început, până animăluțul se obișnuiește cu litiera.

Prezentare pe scurt a toaletei Litiera cu Acoperis Vico:

·        Potrivită pentru pisici de rase foarte mari

·        Cu clapetă mare, detașabilă

·        Interior spațios

·        Clapetă frontală rabatabilă

·        Parte superioară detașabilă

·        Mâner integrat în acoperiș