Loading

LITIERA CU ACOPERIS VICO 40*40*56CM TURCUAZ CU ALB

105,00 RON cu TVA

LITIERA CU ACOPERIS VICO 40*40*56CM TURCUAZ CU ALB Click pe imagine pentru varianta marita

Această toaletă acoperită Litiera cu Capac VICO nu doar că ascunde gunoiul, dar aduce un plus de veselie printr-un look modern și este astfel ideală pentru proprietarii moderni de pisici.
Litiera acoperită, practică, de la Dano prezintă o clapetă frontală mare, ceea ce permite o curățare ușoară și comodă. Baza tip tăviță foarte înaltă a toaletei previne scurgerea umezelii din interior în afară și este foarte potrivită, totodată, inclusiv raselor mai înalte de pisici.

Filtrul de carbon activ este plasat în fața zonei de ventilație cu orificii, de la nivelul capacului. Filtrul trebuie înlocuit la intervale regulate de timp, pentru ca litiera și zona din jur să rămână ferite de mirosuri neplăcute. Capacul cu mâner integrat se fixează de carcasa inferioară foarte ușor, prin intermediul a 2 cleme. Pentru un acces facil în interior, clapa frontală transparentă este rabatabilă și permite deschiderea prin ridicarea sa în sus, peste capacul de acoperire a litierei.

Toaleta pentru pisici Litiera cu Capac VICO este recomandată pisicilor sperioase și pisoilor care trebuie obișnuiți să folosească o toaletă cu nisip. Pentru început, pur și simplu ridicați partea rabatabilă pentru a obișnui pisica treptat cu noua litieră. Chiar și cu clapa trasă/rabatată peste, pisica are vedere spre exterior, datorită faptului că această ușiță este transparentă.

Toaletă pentru pisici Litiera cu Capac VICO - scurtă prezentare:

 

  • Toaletă acoperită, în design modern, cu clapetă frontală
  • Aspect modern
  •  Deschidere mare pentru o curățare facilă: ușița frontală și o parte din capacul sunt rabatabile și pot fi deschise complet împreună
  • Bază tip tăviță foarte înaltă: pentru ca nimic să nu poată ieși afară, nici măcar "umezeala"; potrivită în acest sens inclusiv raselor mari de pisici
  • Intrare de mici dimensiuni
  • 1 filtru din carbon activ: inclus în pachet la livrare
  • Asigură un miros diminuat în jur