Loading

PIEPTAN ANTIPURICI

108,00 RON cu TVA

PIEPTAN ANTIPURICI Click pe imagine pentru mai multe poze

Pieptan electronic antipurici care omoara puricii, ouale acestora si indeparteaza mirosul neplacut din blana. Se foloseste ca un pieptan obisnuit pe o blana uscata, curata si descalcita, EYENIMAL FLEA COMB este un dispozitiv electronic extraordinar gandit sa fie o alternativa la substantele chimice folosite la deparazitarea animalelor. Poate fi folosit pe orice animalut dar este singura solutie mai ales pentru femele gestante si pui mici deoarece atunci alternativele chimice gen zgarzi antiparazitare sau picaturi nu sunt permise.

Folosirea este simpla. Se instaleaza bateriile si se apasa butonul lateral. Un sunet usor se va auzi permanent atata timp cat dispozitivul lucreaza in parametri corecti. In momentul in care sunetul inceteaza intre dintii pieptanului a ramas blocat un purice sau o mizerie. Curatati cu periuta din dotare dintii pieptanului. Atat este de simplu.

Atentie ! Puricii stau si se hranesc pe animal dar se inmultesc in mediul in care acesta traieste. Va sfatuim sa igienizati locul pentru a preveni reinfestarea. Va uram succes. Un animalut fara paraziti, curat si fericit va umple casa de fericire si buna dispozitie.