Loading

Stiai lucrurile acestea despre pisica ta?

Oferta de pret disponibila la cerere!

Stiai lucrurile acestea despre pisica ta? Click pe imagine pentru varianta marita

Pisicile transpira prin pernitele de la labute. De asemenea, cand este foarte cald ele isi ling blanita pentru a se racori.

Priveste mustatile pisicutei tale! Daca sunt mai in spate inseamna ca este nervoasa. Dar daca urechile sunt pliate, ai grija! Se pregateste sa atace!

Pisicile au 5 degete la labuta din fata si 4 la cea din spate.

Vad foarte bine pe intuneric, in schimb nu pot distinge toate culorile, si percep invers culorile rosu si verde.

Doar pisicile domestice isi tin ridicata coada atunci cand merg, pisicile salbatice nu au acest obicei.

La nastere, toti pisoii au ochii albastri. Abia dupa cateva saptamani vor capata culoarea cu care vor ramane toata viata.

Pisicile albe cu ochi albastri sunt intr-o proportie foarte mare, surde.

Pisicile nu torc doar atunci cand sunt fericite, ci si atunci cand sunt ranite sau amenintate.

In medie, pisicile dorm sproximativ doua treimi din fiecare zi. Astfel, o pisica care are acum 9 ani, a dormit adunati aproximativ 6 ani.

Frecventa cu care toarce o pisica este aproximativ egala cu frecventa de functionare a unui motor Diesel:26/secunda.

Cele mai intalnite animale de casa in America sunt pisicile, si nu cainii asa cum se credea. Pe locul 2 sunt cainii urmati de papagali.

Legatura dintre pisica si om exista inca din Egiptul Antic, adica de peste 3500 de ani. S-au descoperit chiar pisici mumificate in mormintele stapanilor lor.
 PLECI IN CONCEDIU ? NU ai cu cine lasa pisicuta si locuiesti in Bucuresti sau imprejurimi? Lasa-ti pisicuta cu noi. www.hotelanimale.ro O pensiune pentru pisicute, mica si cocheta cu conditii de lux si preturi romanesti de la 15 lei/zi. Viziteaza-ne!! Bella pensiunea felina pentru pisicuta ta. www.hotelanimale.ro